Sement for et bærekraftig samfunn

Norcem er en av Norges største byggematerialprodusenter. Vi produserer og markedsfører sement, og tilbyr FOU-basert kunnskap om bruk av sementbaserte produkter. Sement er hovedingrediensen i betong som er grunnlaget for bærekraftige bygg og anlegg og velfungerende infrastruktur. Norcem er en moderne og høyteknologisk bedrift innenfor prosessindustrien, og vi arbeider for redusert klimapåvirkning fra byggebransjen sett i et livsløpsperspektiv.

NB! Vi har nylig oppdatert vår hjemmeside, og det kan fortsatt finnes enkelte feil og mangler. Vi jobber med å rette disse, og beklager de ulempene dette kan medføre. 

Nyheter fra Norcem

 • Lærling hos Norcem Brevik

  Vil du jobbe hos oss ? For Norcem er lærlingene fremtida, og derfor har vi laget en kortfilmserie om og med våre flinke lærlinger der de selv forteller om sin arbeidshverdag hos Brevik sementfabrikk. Vi vil publiserer en film fra et nytt fagfelt hver uke i februar

 • Norcem webinar Q1

  Norcem innleder 2023 med et Teams-arrangement der vi forteller om status quo i første kvartal for henholdsvis selskapet og fabrikkene våre.

 • HETT22 er her

  Nå er det her! HETT22 er et nyutviklet program for simulering av temperatur- og fasthetsutvikling til betong i en konstruksjon.

 • Oppdatert Standardsement FA

  Justeringen av Norcem Standardsement FA innebærer at Miljøvaredeklarasjonen er forbedret, ved at CO2-utslippet er blitt redusert, forteller FoU-sjef Knut O Kjeld

Norcems produkter

Les mer om produktene

Miljø & bærekraft

Bærekraft

Jobbe hos oss ?

Les mer

Norcem og karbonfangst

Les mer om CCS

Hvordan lages sement?

Snurr film