Norcem=Norsk sement

Sement er nøkkelkomponenten i betong. Norcem er Norges ledende sementleverandør, med et omfattende distribusjonsnett av små og store silostasjoner langs hele kysten. Norcem er også landets eneste produsent av sement, med fabrikker i Brevik og Kjøpsvik.
Norcem er en del av HeidelbergCement Group, som er en global markedsleder innen tilslag, og en fremtredende aktør innen områdene sement, betong og andre tilhørende aktiviteter. Gruppen er en av verdens største produsenter av byggematerialer og har ca 60 000 ansatte i 60 land. 

Et steg i riktig retning for karbonnøytral betong
Norcem starter innovasjonsprosjekt om elektrifisering av sementproduksjonen
CO2-fangst er nøkkelen til karbonnøytral betong
15. mai 2018

Et steg i riktig retning for karbonnøytral betong

Norcem_Brevik.
Regjeringen har i dag lagt fram forslag til revidert nasjonalbudsjett (RNB). Som en del av dette er også videreføring av det norske karbonfangstprosjektet blitt inkludert i budsjettet.
11. april 2018

Norcem starter innovasjonsprosjekt om elektrifisering av sementproduksjonen

Ovn og flamme.
Norcem skal undersøke muligheten og forutsetningene for delvis å elektrifisere sementproduksjonen gjennom et forskningsprosjekt i samarbeid med Høgskolen i Sørøst-Norge og SINTEF Industri.
14. mars 2018

CO2-fangst er nøkkelen til karbonnøytral betong

Giv_foredrag1.
Norge og Norcem viser lederskap innen CO2-fangst og -lagring, og har samarbeidet tett med institusjoner og fagmiljøer om alt fra forskning og  konseptstudier til arbeidet med fullskala håndtering av denne helt nødvendige klimateknologien. Norcem Brevik er ett av tre mulige norske anlegg som kun er noen Stortingsvedtak unna realisering, og vi vil - dersom Stortinget velger oss - bli verdens første sementfabrikk med fullskala CO2-fangst.    Les mer om vårt CO2-fangst prosjekt.

Om Norcem

Kan du tenke deg en verden uten tunge byggematerialer? Sement inngår i dag som en naturlig del av alt byggeri. Det er svært vanskelig å forestille sig en verden uten, for ofte er ikke bare sement og betong den beste løsningen, men reelt også den eneste.
Sement er nåtidens - og fremtidens - byggemateriale. En uunnværlig bestanddel, når vi ønsker en fortsatt utvikling av samfunnet

Klikk på linken og finn ut mer om oss.

Ledige stillinger i Norcem

Vi har følgende ledige stillinger i Norcem:

I Kjøpsvik: Innkjøpssjef

Ansvarlig for alle innkjøpsaktiviteter ved Norcems sement fabrikk i Kjøpsvik og en del av innkjøpsteamet HeidelbergCement Northern Europe.

Søknadsfrist 28 mai 2018.