Norcem = Norsk sement

Sement er nøkkelkomponenten i betong. Norcem er Norges ledende sementleverandør, med et omfattende distribusjonsnett av små og store silostasjoner langs hele kysten. Norcem er også landets eneste produsent av sement, med fabrikker i Brevik og Kjøpsvik.

Norcem er en del av HeidelbergCement Group, som er en global markedsleder innen tilslag, og en fremtredende aktør innen områdene sement, betong og andre tilhørende aktiviteter. Gruppen er en av verdens største produsenter av byggematerialer og har ca 45 450 ansatte i 2 500 avdelinger i mer enn 40 land. 

Aktuelt

Ny langsiktig avtale om avfallsbrensel
Fiskeslam som brensel i sementproduksjon
Rekordstor avtale på sementleveranse til Follobanen
24. august 2016

Ny langsiktig avtale om avfallsbrensel

Norsk Gjenvinning har fått fornyet tillit fra Norcem AS. Partene har inngått en 9-årig avtale om leveranser av inntil 45.000 tonn foredlet avfallsbrensel (FAB) per år.
3. juni 2016

Fiskeslam som brensel i sementproduksjon

For første gang er tørket fiskeslam utnyttet som brensel i industrien. Testen ved Norcems fabrikk i Kjøpsvik viser at fiskeslam kan utnyttes som energiressurs framfor å ende i sjøen.
5. april 2016

Rekordstor avtale på sementleveranse til Follobanen

Norcem har signert kontrakt på leveranser av 280.000 tonn sement til Follobanen-prosjektet. Dette er den største enkeltordren i Norcems historie.

Om Norcem

Kan du tenke deg en verden uten tunge byggematerialer? Sement inngår i dag som en naturlig del av alt byggeri. Det er svært vanskelig å forestille sig en verden uten, for ofte er ikke bare sement og betong den beste løsningen, men reelt også den eneste.
Sement er nåtidens - og fremtidens - byggemateriale. En uunnværlig bestanddel, når vi ønsker en fortsatt utvikling av samfunnet

Klikk på linken og finn ut mer om oss.