Norcem = Norsk sement

Sement er nøkkelkomponenten i betong. Norcem er Norges ledende sementleverandør, med et omfattende distribusjonsnett av små og store silostasjoner langs hele kysten. Norcem er også landets eneste produsent av sement, med fabrikker i Brevik og Kjøpsvik.

Norcem er en del av HeidelbergCement Group, som er en global markedsleder innen tilslag, og en fremtredende aktør innen områdene sement, betong og andre tilhørende aktiviteter. Gruppen er en av verdens største produsenter av byggematerialer og har ca 45 450 ansatte i 2 500 avdelinger i mer enn 40 land. 

Aktuelt

Norcem klare for neste steg mot CO2-fangst
Vår adferd avgjør - Sikkerhetsuka 2016
Ny langsiktig avtale om avfallsbrensel
30. september 2016

Norcem klare for neste steg mot CO2-fangst

Norcem Brevik
Regjeringen vil i statsbudsjettet for 2017 sette av 360 millioner kroner til videre utredninger av aktuelle CO2-fangstprosjekter. Dette innebærer at Norcem kan søke om midler for å gjennomføre en FEED-studie for sementfabrikken i Brevik.
26. september 2016

Vår adferd avgjør - Sikkerhetsuka 2016

Vedlikeholdsarbeid ved Norcem Brevik
Sikkerhet har høyeste prioritet i Norcem. Derfor gjennomfører alle virksomhetene hvert år en sikkerhetsuke i slutten av september hvor vi bruker litt ekstra tid på å tenke sikkerhet.
24. august 2016

Ny langsiktig avtale om avfallsbrensel

FAB (Foredlet avfallsbrensel) er basert på papir, tekstiler og plast.
Norsk Gjenvinning har fått fornyet tillit fra Norcem AS. Partene har inngått en 9-årig avtale om leveranser av inntil 45.000 tonn foredlet avfallsbrensel (FAB) per år.

Om Norcem

Kan du tenke deg en verden uten tunge byggematerialer? Sement inngår i dag som en naturlig del av alt byggeri. Det er svært vanskelig å forestille sig en verden uten, for ofte er ikke bare sement og betong den beste løsningen, men reelt også den eneste.
Sement er nåtidens - og fremtidens - byggemateriale. En uunnværlig bestanddel, når vi ønsker en fortsatt utvikling av samfunnet

Klikk på linken og finn ut mer om oss.