Norcem = Norsk sement

Sement er nøkkelkomponenten i betong. Norcem er Norges ledende sementleverandør, med et omfattende distribusjonsnett av små og store silostasjoner langs hele kysten. Norcem er også landets eneste produsent av sement, med fabrikker i Brevik og Kjøpsvik.

Norcem er en del av HeidelbergCement Group, som er en global markedsleder innen tilslag, og en fremtredende aktør innen områdene sement, betong og andre tilhørende aktiviteter. Gruppen er en av verdens største produsenter av byggematerialer og har ca 52 500 ansatte i 2 500 avdelinger i mer enn 40 land. 

Aktuelt

Norcem lager mulighetsstudie om CO2-fangstanlegg
Konkurranse om biologisk mangfold
Høstlige utsikter
28. oktober 2015

Norcem lager mulighetsstudie om CO2-fangstanlegg

Gassnova og Norcem har skrevet avtale om gjennomføring av en såkalt mulighetsstudie. Denne studien vil gi et detaljert bilde av hva det innebærer å bygge et fullskala fangstanlegg for CO2 på sementfabrikken i Brevik.
12. oktober 2015

Konkurranse om biologisk mangfold

For tredje gang gjennomfører HeidelbergCement forskerkonkurransen Quarry Life Award, som har til formål å fremme et biologisk mangfold i steinbrudd og grustak. Norcem og NorStone er de inviterende bedriftene fra vår norske virksomhet.
29. september 2015

Høstlige utsikter

Det ser ut til å kunne bli en positiv utvikling for betongforbruket i 2015. Det er nye boligbygg og anlegg som trekker opp mens nye yrkesbygg går svakt tilbake. Den positive utviklingen fortsetter for alle markedene innen bygg og anlegg inn i 2016 og 2017.    Les mer i Norcems høstrapport, utarbeidet i samarbeid med Prognosesenteret.

Ledige stillinger

Norcem har for tiden ledig stilling som:

Om Norcem

Kan du tenke deg en verden uten tunge byggematerialer? Sement inngår i dag som en naturlig del av alt byggeri. Det er svært vanskelig å forestille sig en verden uten, for ofte er ikke bare sement og betong den beste løsningen, men reelt også den eneste.
Sement er nåtidens - og fremtidens - byggemateriale. En uunnværlig bestanddel, når vi ønsker en fortsatt utvikling av samfunnet

Klikk på linken og finn ut mer om oss.

Ny Standardsement FA - Et lite pluss+

Norcem har lansert en ny og litt bedre Standardsement FA+. Med den nye sementen reduserer vi CO2-utslippene, hvilket er et uttalt delmål på vei mot vår nullvisjon.  Den nye Standard FA-sementen gir en merverdi og er en forbedring på flere viktige områder sammenlignet med den gamle sementen, og derfor lanseres den under flagget «Et lite pluss+». 

Her finner du produktinformasjon og- dokumentasjon om den nye sementen, akseptbrev fra Statens Vegvesen og Kontrollrådet samt fagartikler. All informasjon kan også søkes opp i vårt dokumentarkiv.