Norcem = Norsk sement

Sement er nøkkelkomponenten i betong. Norcem er Norges ledende sementleverandør, med et omfattende distribusjonsnett av små og store silostasjoner langs hele kysten. Norcem er også landets eneste produsent av sement, med fabrikker i Brevik og Kjøpsvik.

Norcem er en del av HeidelbergCement Group, som er en global markedsleder innen tilslag, og en fremtredende aktør innen områdene sement, betong og andre tilhørende aktiviteter. Gruppen er en av verdens største produsenter av byggematerialer og har ca 45 450 ansatte i 2 500 avdelinger i mer enn 40 land. 

Norcem og Verdalskalk inngår nye, langsiktige avtaler
Norcem tildelt midler til videre karbonfangststudier
NOAH får tillatelse til flygeaskeforsøk
21. juni 2017

Norcem og Verdalskalk inngår nye, langsiktige avtaler

Tromsdalen, brudd. Fra kalksteinbruddet i Tromsdalen, Verdal
Norcem og Verdalskalk har inngått nye, langsiktige avtaler om drift av uttak på forekomsten i Tromsdalen, leveranser av kalkstein og etablering av ny kai og utskipningsanlegg i Verdal Havn.
19. april 2017

Norcem tildelt midler til videre karbonfangststudier

Gassnova har tildelt Norcem kontrakt på støtte til videre konseptstudie av karbonfangstanlegg i Brevik
8. mars 2017

NOAH får tillatelse til flygeaskeforsøk

Miljødirektoratet har gitt tillatelse til NOAH for å gjennomføre et oppskalert forsøk med bruk av CO2 til stabilisering av flygeaske. Forsøket blir gjort på Norcem Brevik. 

Om Norcem

Kan du tenke deg en verden uten tunge byggematerialer? Sement inngår i dag som en naturlig del av alt byggeri. Det er svært vanskelig å forestille sig en verden uten, for ofte er ikke bare sement og betong den beste løsningen, men reelt også den eneste.
Sement er nåtidens - og fremtidens - byggemateriale. En uunnværlig bestanddel, når vi ønsker en fortsatt utvikling av samfunnet

Klikk på linken og finn ut mer om oss.