Norcem = Norsk sement

Sement er nøkkelkomponenten i betong. Norcem er Norges ledende sementleverandør, med et omfattende distribusjonsnett av små og store silostasjoner langs hele kysten. Norcem er også landets eneste produsent av sement, med fabrikker i Brevik og Kjøpsvik.

Norcem er en del av HeidelbergCement Group, som er en global markedsleder innen tilslag, og en fremtredende aktør innen områdene sement, betong og andre tilhørende aktiviteter. Gruppen er en av verdens største produsenter av byggematerialer og har ca 45 450 ansatte i 2 500 avdelinger i mer enn 40 land. 

Karbonfangstprosjektet – søknad om støtte til konsept- og detaljstudier er levert
Giv Brantenberg ny toppsjef i HeidelbergCement Northern Europe
Norcem lanserer nytt nyhetsbrev
16. februar 2017

Karbonfangstprosjektet – søknad om støtte til konsept- og detaljstudier er levert

CO2-fangstprosjektet på Norcem Brevik leverte 1. februar søknad til Gassnova, som er statens selskap for klimagasshåndtering, om støtte til å gjennomføre en detaljert konseptstudie og senere et forprosjekt for et mulig fullskalaanlegg i Brevik.
19. desember 2016

Giv Brantenberg ny toppsjef i HeidelbergCement Northern Europe

Giv Brantenberg (46) overtar etter Gunnar Syvertsen som toppsjef i HeidelbergCement Northern Europe.
5. desember 2016

Norcem lanserer nytt nyhetsbrev

Nå kan du enda enklere bli oppdatert på oss: Norcem lanserer nytt nyhetsbrev! Meld deg på!

Om Norcem

Kan du tenke deg en verden uten tunge byggematerialer? Sement inngår i dag som en naturlig del av alt byggeri. Det er svært vanskelig å forestille sig en verden uten, for ofte er ikke bare sement og betong den beste løsningen, men reelt også den eneste.
Sement er nåtidens - og fremtidens - byggemateriale. En uunnværlig bestanddel, når vi ønsker en fortsatt utvikling av samfunnet

Klikk på linken og finn ut mer om oss.