Norcem = Norsk sement

Sement er nøkkelkomponenten i betong. Norcem er Norges ledende sementleverandør, med et omfattende distribusjonsnett av små og store silostasjoner langs hele kysten. Norcem er også landets eneste produsent av sement, med fabrikker i Brevik og Kjøpsvik.

Norcem er en del av HeidelbergCement Group, som er en global markedsleder innen tilslag, og en fremtredende aktør innen områdene sement, betong og andre tilhørende aktiviteter. Gruppen er en av verdens største produsenter av byggematerialer og har ca 60 000 ansatte i 60 land. 

Norcem har nå ledig stilling som

sant tre ledige stillinger ved sementfabrikken i Kjøpsvik:

Ny betonggulv-veiledning fra Norcem
Høstens prognoser for betongbransjen
Norcem inviterer studenter til internasjonal miljøkonkurranse
31. oktober 2017

Ny betonggulv-veiledning fra Norcem

Betonggolv. Illustrasjonsbilde_Betonggulv

Foto: Vetle Houg
 Norcem FoU har utarbeidet en ny veiledning for flytende betonggulv, som erstatter de to veiledningene fra 2004. Veiledningen gir en kortfattet beskrivelse av krav, anbefalinger og praktiske råd for produksjon av betong, og utførelse av flytende gulv der det stilles krav til begrensede rissvidder i henhold til gulvklassene i Norsk Betongforening Publikasjon nr. 15:2017 (NB 15).NB 15 setter krav til maksimalt totalt svinn for betong i Gulvklasse I, II og III og krav til selvuttørkende betong der det er ønske om å legge belegg bare noen få dager etter  utstøping. Publikasjonen...
17. oktober 2017

Høstens prognoser for betongbransjen

krystallkule. prognosesenteret ser inn i krystallkuen sin hvert kvartal
Prognosesenteret har presentert nye prognoser for siste kvartal 2017.
25. september 2017

Norcem inviterer studenter til internasjonal miljøkonkurranse

QLA 2018 image birds.
Hvordan kan vi utnytte det spesielle miljøet i steinbrudd for å få et rikere dyreliv og mangfoldig planteliv? Det er spørsmål  HeidelbergCement håper å få enda flere svar på når de nå for fjerde gang avholder konkurransen Quarry Life Award. 

Om Norcem

Kan du tenke deg en verden uten tunge byggematerialer? Sement inngår i dag som en naturlig del av alt byggeri. Det er svært vanskelig å forestille sig en verden uten, for ofte er ikke bare sement og betong den beste løsningen, men reelt også den eneste.
Sement er nåtidens - og fremtidens - byggemateriale. En uunnværlig bestanddel, når vi ønsker en fortsatt utvikling av samfunnet

Klikk på linken og finn ut mer om oss.