Hyggelig førjulsbesøk hos Ingeniører uten Grenser

Denne uken deltok Heidelberg Materials på et arrangement i regi Ingeniører uten Grenser (IUG), som konsernet har et samarbeid med. Bærekraftsjefen hadde også med julegave.

Ingeniører uten Grenser er en ideell organisasjon som bidrar med teknologi og ingeniørkompetanse i humanitært arbeid verden over, og har i de senere årene jobbet samarbeidet med Heidelberg Materials på flere prosjekter.

På grunn av den ekstraordinære innsatsen i selskapene Norcem, Norstone, Norsk Stein, NorBetong og Contiga, kunne bærekraftsjef Vetle Houg overrekke Ingeniører uten Grenser en førjulsgave på vegne av alle våre ansatte. 

-Vi er godt fornøyde med samarbeidet med IUG, og ser at de utøver en god og merkbar innsats i prosjektene de er involvert i. Vi mener det er utrolig viktig å bidra med infrastruktur og nyttig kompetanse i sårbare områder. 

De ansatte og frivillige i organisasjonen gjør en utmerket jobb, og vi støtter dem helhjertet. Derfor var det veldig hyggelig å få gi en ekstra støtte nå før jul, sier Houg.
 

Vetle Houg

Sustainability Manager